Omdat we veel on the road zijn met shows kan er wat vertraging zijn in je bestellingen op de bus doen. Als je iets wil wat in de webshop op uitverkocht staat, stuur dan even een mailtje, vinden we sowieso gezellig. 

Uitverkocht

Down the Lol Hole TEE

€ 27,50
Uitverkocht

Down the Lol Hole TEE

€ 27,50

Hey Luitjes!

Na groot succes van de Long Sleeve is er nu ook zo'n cool Down the Lol Hole T-shirt! We verkopen die bij onze live shows. Als jij bang bent om te komen en hem liever online bestelt, stuur ons dan even een mailtje. Dan kijk ik of we je maat nog hebben en dan stuur ik hem naar je op. liefs, magic Yuri

info@magictomenyuri.nl

 

Uitverkocht

Goochel or Die Hoodie

€ 50,00
Uitverkocht

Goochel or Die Hoodie

€ 50,00

Hey Luitjes!

Deze coole trui verkopen we bij onze live shows. Als jij bang bent om te komen en deze trui liever online bestelt, stuur ons dan even een mailtje. Dan kijk ik of we je maat nog hebben en dan stuur ik hem naar je op. liefs, magic Yuri

info@magictomenyuri.nl

(TRUI: handgezeefdrukt, organic cotton, valt klein)

Uitverkocht

Magic Logo Hoodie

€ 55,00
Uitverkocht

Magic Logo Hoodie

€ 55,00

MADE TO ORDER. Stuur even een mailtje als je deze coole hoodie gemaakt wil hebben. We zijn namelijk druk bezig met optreden. info@magictomenyuri.nl

JEEEMIG doe ff rustig. Organic cotton classic logo hoodie die er niet alleen cool uitziet maar ook lekker zit! Ik wordt boos. Deze badboi valt een piecie tight. Love you!!

Classic Magic Shirt

€ 22,00

Classic Magic Shirt

€ 22,00

The original magic shirt. Een heel lekker dik, stevig, duurzaam* lekker shirt.

*De M en L shirts zijn organic cotton van het GOTS gecertificeerde merk Stanley/Stella, model Stanley Sparker (extra dik en loose fit). De XL en XXL van dat merk zitten niet mooi om je buikje, dus die zijn van Gildan, model ultra cotton (extra dik en loose fit). Alle shirts zijn gezeefdrukt met milieuvriendelijke inkt.

Magic Poster

€ 8,00

Magic Poster

€ 8,00

Aaaah wat is er aan de hand op deze poster?! Soort engig ding is er aan de hand ofzo! Let op. Deze A3 poster is gemaakt van 100% gerycycled papier. MOOI!

Omdat we graag willen dat de poster ook mooi bij jou aan komt hebben we gevraagd of de postbode hem niet door de brievenbus wil proppen en hij zei ja is goed maar dan is het meer $$. 

Pre Bestel (zodra wij ze binnen hebben komen ze je kant op!) deze A3 poster van gerycycled papier met een afbeelding van onze geroemde vlag uit kont illusie!

verzendkosten zijn wat hoog door de special envelop zodat 'ie niet stuk gaat? Toch te duur? Koop dan meer dan lijken de verzendkosten lager!

Ken je onze Spotify pagina al? 

Magic Combo

€ 27,00

Magic Combo

€ 27,00

The original shirt en een geweldige poster! Beiden zijn van de beste materials that money can buy baby!!

Magic Combo #2

€ 27,00

Magic Combo #2

€ 27,00

The original shirt en de gevaarlijke truc poster (A3) Beiden zijn van de beste materials that money can buy baby!!

Magic poster combo!

€ 14,00

Magic poster combo!

€ 14,00

TWEE posters (A3)!! Minder geld!!