Omdat we veel on the road zijn met shows kan er wat vertraging zijn in je bestellingen op de bus doen. Als je iets wil wat in de webshop op uitverkocht staat, stuur dan even een mailtje, vinden we sowieso gezellig. 

Wat moet ik zeggen? We did it. Vetste shirt ooit. Als je het ons vraagt dan. Ik ben thuis enorm opgevoed met meningen als stellingen uitspreken. Daar werk ik nu aan. Stuur appje naar dat nummer op het shirt of het goed gaat. Dan vertelt diegene het wel weer aan mij.

PS. ze vallen NORMAAL 

EINDELIJK! Een magic deck! Falus en Magic Tom & Yuri hebben hun utrechtse handjes in elkaar geslagen en dit waanzinnige deck gemaakt. En jij mag er een hebben!!

Stel je wil er een voor aan de muur (goed idee sowieso!), dan zou je skateboardend Nederland een plezier doen door een 8.5 te bestellen! Daar hebben we de meeste van! <3

PS mis je jouw maat? Mail ons eventjes misschien heeft Falus er nog eentje voor je!

Hey Luitjes!

Dit is een trui!! Warm, comfi, valt moeilijk klein wel.
De print is zelf gezeefdrukt met de tere vingers van Magic Yuri himself. Het is made to order dus misschien moet je ff geduld hebben, heb je haast?? Pech!! Nee JK mail ons dan even <3

Magic Logo Hoodie

€ 55,00

Magic Logo Hoodie

€ 55,00

MADE TO ORDER, dus duurt misschien ff maar we doen ons best, zsm en werkdagen.

Organic cotton classic logo hoodie die er niet alleen cool uitziet maar ook lekker zit! Ik word boos. Deze badboi valt een piecie tight. Love you!!

Ken je onze Spotify pagina al?